torstai 28. toukokuuta 2015

Huomenna pärähtää


Muutama päivä meni jännätessä saadaanko kaivuria pihaan vaiko ei, nimittäin alunperin suunnittelemamme kuski joutui perumaan tulonsa viime tipassa. Onneksi hänellä oli suositella toista ammattilaista, jonka kanssa jo palaveerattiin alkuviikosta ja nyt kaivuri on tuossa parkissa odottamassa huomista, jopa paria päivää aiemmin kuin oli suunniteltu. :)

Pihan pitäisi olla muodossaan n. viikossa. Yläpiha kasvaa jo reippaasti risukkoa, joten enemmän kuin ilolla otamme kaivurin vastaan! Tältä näyttää takapiha juuri nyt illan hämyssä:

Näitä kiviä pitäisi asetella...

...muuriksi tähän...

... ja tähän. 

Tontille pitäisi siis tehdä pintavesiohjaukset, tasoittaa ja täyttää alapihaa sekä raivata koko yläpihan alue ja tehdä muuri. Kyllä siinä varmasti viikko taas vierähtää kaivuria ihmetellessä! Multaa ja nurmea laitetaan mahdollisesti yläpihalle jo kasvamaan. Alapiha todennäköisesti jää vielä osin hiekalle, kun maalaushommat on vielä pahasti kesken. Etupihalle on suunnitteilla tehdä istutusallas ja muutamat kukatkin istuttaa (käytännössä muurikivien tilaus on vasta työn alla...)

Niin joo ja se autokatos... Sekin on jo hyvällä mallilla ja näyttää nykyisin tältä:


Kiitos vielä A & T pystytyksestä! Omin kätösin tehtynä oltaisiin vielä tuumausasteella, sen verran kiirettä on ollut... Ollaan päästy kuitenkin jo villoittamaan, sähkövetoja on tehty ja koolauksia aloiteltu. Hiljaa hyvä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti