torstai 5. maaliskuuta 2015

Sievitalon luovutus - check!


Niin on tämä projekti saatu nyt viimeistä silausta myöden pakettiin ja emme voi olla kuin tyytyväisiä!! Koti on vielä osin hyrskyn myrskyn, mutta on se vaan UPEAA olla valmiissa kodissa hienon urakan päätteeksi! Kaikki kiitokset ja ylisanat Sievitaloille ja heidän alihankkijoilleen! Työnjälki on ollut moitteetonta, hommat on sujuneet (ja jos eivät ole, on kaikki saatu hoidettua kohtuullisessa ajassa) ja kaikki ovat olleet ammattilaisia omissa tehtävissään!

Kunnan muuttotarkastus oli tiistaina ja kaikki oli kunnossa, ainostaan vastaavan mestarin yksi lomake uupui, mutta se ei muodostunut ongelmaksi. Tänään kävi vielä Sievitalon työpäällikkö ja koitettiin keksimällä keksiä puutteita, mutta mitään uutta ei tullut mieleen!

Ainut "valmis" paikka meillä (tosin verhot uupuu)

Hetki menee, että saadaan kaikki tavarat omille loogisille paikoilleen, joten sisustettuja kuvia joudutte odottelemaan vielä tovin (ellette tule kylään). :) Kalustehankinnat siintävät nyt mielessä tärkeimpinä ja jotain on saatu jo hankittuakin. Niistä sitten tarkemmin, kunhan nämä tavarat tosiaan saadaan ensin pois silmistä (mistä sitä onkin ehtinyt kertyä, vaikka karsin jo ed. muuton yhteydessä?).

Ihana kevät alkaa toden teolla tehdä tuloaan ja energiaa on taas aivan eri tavalla, kohta alkaa kaivurikin jyllätä pihapiiriä. Siinäpä sitä urakkaa taas onkin...

Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti