keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Viimeistelijä vauhdissa

Eilen tuli viimeistelijä touhuamaan talolle ja tänä aamuna puoli kymmenen aikana oli jo kolmessa makuuhuoneessa laminaatit lattioissa, katto- ja ikkunoiden karmilistat paikoillaan. Oi joi, valmistuu valmistuu! :)


Eteispäädyn makuuhuoneisiin valikoitui siis eri laminaatti kuin olohuoneeseen ja meidän makkariin (sellainen kuuluisa kompromissi, että mieskin "pääsi" vaikuttamanaan materiaalivalintoihin...). Tämä laminaatti on 3-sauvaista, aavistuksen kirjavampaa ja kylmempää sävyltään kuin muualle taloon tuleva.Itselläni oli mukavaa puuhaa IKEAn kaapin parissa, jonka rungon pystytin miehen työhuoneeseen. Vielä jäi sisusteet laittamatta (ja kasaamatta), kun odottelen, että huoneeseen saadaan vielä jalkalistat. Meidän makuuhuoneen liukuovikaapisto olisi vuorossa huomenna, kunhan saadaan kylmälaitteet ja muut tarvikkeet siirrettyä pois edestä. Meidän kaapisto kierretään listoilla ympäri, koska sen paikkaa ei tulevaisuudessa pysty muuttamaan, muissa huoneissa listat kiertävät huoneet ympäri asti ja kaapit tulevat niiden eteen. Kuvasta ehkä vähän hahmottaa tuota meidän laminaatin väriäkin. Huomenna tosin on jo taas parempia (ja valmiimpia) kuvia luvassa. 

1,5 viikkoa muuttoon on, laskin aivan itse!!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Mitkä laminaatit teillä on? Meillä on nyt materiaalivalinnat edessä, laminaatit hankalin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3-sauvainen laminaatti (kolme makuuhuonetta) on Locfloorin wintage washed oak ja olohuoneen + meidän makkarin on Locfloorin vaalea harmaa 1-sauvaisena. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä valintoihin. 3-sauvaisessa laminaatissa on paljon yksityiskohtia (oksakohtia ja värisävyeroja) minkä vuoksi valittiin se ainoastaan makuuhuoneisiin, isommassa tilassa olisi voinut olla liian levoton meidän makuun.

   Tsemppiä valintoihin, jänniä aikoja elätte! Hienoa on sitten nähdä valmista pintaa valituista materiaaleista!

   Poista