sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Rapatessa roiskuu

...vai miten se sanonta menikään?


Talossa on melkein kaikki sähkökalusteet laitettu. Sähkäreiden osuuden piti olla valmis kuulemma yhdessä päivässä, mutta puuttuvat led-profiilit venyttävät projektia, joten sähkömiesten hommat jatkuvat vielä maanantaina putkimiesten seurana.

     


Olipa siellä sähkärit vähän kömmäilleetkin, nimittäin saunan lämpöanturia laitettaessa oli pora hiukan "lipsahtanut" aina tinapaperin ja höyrynsulun läpi villoihin asti. Tämä oli varmaankin sellainen kuuluisa "hupsista"-tilanne! Vastaava mestari ja työmaapäällikkö eivät olleet järin tyytyväisiä ko "lipsahduksesta", jonka takia saunan paneelia joudutaan purkamaan joko muutaman paneelin tai pahimmassa tapauksessa kahden seinän mitalta. Eikä tuo reikä kostean tilan höyrynsulussa itseäkään hirveästi hymyilyttänyt, mutta asia tullaan korjaamaan pikimmiten, se on pääasia. :)

Torstaina kävi Pihlan kaveri tekemässä olohuoneen ikkunaan puuttuneen korvausilmaventtiilin. Huomattiin siis jo jokunen aika sitten, että rakenne- ja pohjakuviin piirretty korvausilmaventtiili puuttui ja lähdettin selvittelemään mitä tehdään. Venttiili oli siis unohtunut ikkunatoimituksesta ja Sievitalolla pohdittiin hetken aikaa, kenen vika, kuka tekee ja miten tehdään, mutta kuntoon tuli! Kiitos vaan taas Sievitalon porukalle!


Talolle on saapunut nyt myös loput tavarat viimeistelijää varten. Kaksi lavaa laminaatteja, kaikki väliovet sekä listat on kannettu sisälle taloon, vain pääovi uupuu. Kunhan työmiehet vielä mahtuisivat sekaan! Listat ja mh-päädyn laminaatit ovat pinoissa eteisessä, loput laminaatit ja väliovet taas ovat olohuoneessa. Toiveissa olisi, että mh-pääty tehtäisiin loppuun ensin, jolloin pääsisimme sieltä siivoamaan ja viimeistelijä saisi touhuta kodari-päädyssä ihan rauhassa.

Toivotaan, että huomenna tulee jo lämmintä vettä taloon, katkaisijoista saisi valot päälle ja sauna-kömmähdyksen kimpussakin työskenneltäisiin! Kiireistä viikkoa taas luvassa, vuokra-asunnollakin kaappeja tyhjennellään kovaa vauhtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti