perjantai 23. tammikuuta 2015

Kylpyhuoneen seinät valmistuu

Täällä meillä päin on ollut hurjat pakkaset ja pari päivää on räkäisten ja kuumeisten lasten kanssa mennyt ihan sisätiloissa. Mies kun tuli eilen illalla työmatkalta, pääsin itse hetkeksi kotoa pois, kun kävin tsekkaamassa laatoittajan aikaansaannoksia ja lämmittämässä takkaa.


Siellähän se laattamies vielä ilta kahdeksalta latoi meidän wc:n lattialaattoja paikoilleen. Kylpyhuoneen seinät oli valmiit ja mosaiikkilaattakin oli saatu paikoilleen. Kuulemma "vain" puolipäivää oli mennyt väliseinän tekoon. Nimittäin valitut laatat ja kylppärin mitat oli/on sen verta haastavat, että laatoittaja oli vähän joutunut "värkkäämään" kuulemma. Sanoinkin, että eikös olekin kivaa, kun välillä työssä on "vähän" haastetta. :D


Työnjälki on ollut taas moitteetonta. Laatat oli aseteltu symmetrisesti vastakkaisille seinille (vaikka hankalaa meinasi ollakin) ja mosaiikki istui (lopulta) kivasti omalle paikalleen! 

     

     

Tänään ja huomenna laatoitetaan ilmeisesti eteinen ja ehkä wc+eteinen myös saumataan, jotta laatat ehtivät kuivua hyvin ennen keskiviikon kodinkonetoimitusta. Laatoitetulla alalla kun ei saa kävellä vuorokauteen laatoituksesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti