sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Taas yksi urakka päätöksessä

Taas yksi työntäyteinen viikonloppu takana routasuojausten sekä sisä- ja ulkotäyttöjen parissa. Selvittiin sentään vain yhdellä "normi"- ja yhdellä 12h:n päivällä. 

Perjantaina päästiin ennen puolta päivää asentamaan patolevyä ja aloittelemaan routasuojauksia. Lauantaina ahkeroitiinkin lähes 12h talkooporukalla sisätäyttöjen, routasuojausten ja ulkopuolisten täyttöjen kanssa. Mukana oli sukua ja ystäviä, joille suuri kiitos! Tänään olikin jo ihan iisiä, kun täryteltiin perustusten ulkopuolta, täyteltiin monttuja ja paistettiin notskilla makkaraa... :) Alkaa näyttämään jo hyvältä, kun nyt hahmottaa jo pihan muotoa ja talonkin kokoa. 


 Kunnon työkaluilla patolevyn asennus kävi näppärästi. Sitten sepeliä patolevyn eteen, että saadaan vietot talolta pois päin ja voitiin aloittaa routasuojien asennus. 


Eristeiden paloittelussa sai kyllä käyttää aivosolujaan miettiessä leikkauksia ja ponttien paikkoja. Kuistien anturanappien ympäristöt erityisesti olivat latomisen parasta antia...not!

Autokatoksen edustan täyttelyä


Lauantai-iltana alkoi aurinkokin kivasti paistamaan, kun lopeteltiin päivän urakkaa. Melkein voi jo kuvitella istuvansa tuossa terassilla kesäisenä lauantaina ilta-auringossa saunan jälkeen...


Maanantaina tulee porakaivon porauskalusto pihaan ja tiistaina heti aamusta alkaa poraus 125 metriin. Otettiin muutama lisämetri meidän talolle mitoitetun porakaivosyvyyden päälle, just in case.

2 kommenttia:

 1. Eikö oo jännä, kun ensin teet hiki hatussa töitä niin sit se vaan pyyhkäistään hiekan alle ihan kun mitään ei olis tehnykään :D

  Oliko teille Finnfoamia nuo levyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Finnfoamia tuli aseteltua n. 50 pakettia tuonne maan alle. :)

   Poista