torstai 31. heinäkuuta 2014

Pähkäilyjen tulokset ovat valmiit

Puoli viikkoa siihen meni, mutta nyt on kiintokalusteet suunniteltu ja laitettu Omega-keittiöiltä eteenpäin Sievitalolle. Isoimman pähkäilyn aiheutti wc:n kalusteet, kuten ed. postauksessa jo kerroin. Toinen mitä mietin kovasti oli eteisen liukuovikaapiston sisusteet. Mutta tässä ne nyt ovat,mkalustekuvat:


Keittiö ruokailutilasta päin:

Khh1:
Tässä vasemmalla on kura-altaan aihio. 

Khh2:
Iv-koneen ja maalämpöpumpun kanssa liukuovien taakse tulee taso mankelille.

Samassa kuvassa wc ja kylpyhuone:
Tulikohan hittejä vai huteja?

Mies on hoidellut asioita sähköpostitse ja puhelimella. Sähköliittymäsopimus on tehty ja sähköjen kytkennästä on sovittu. Rakennustarkastaja on palailemassa lomilta, joten hänen kanssaan on sovittava aloituskokous ensi viikolle, että päästään aloittamaan maatyöt. Kaivurimiehen kanssa mies soitteli alkuviikosta. Maatyöt tullaan tekemään jonakin lähi-viikonloppuna, kun kaivurikuski on niin kiireinen mies ettei viikolla ehdi. 

Edelleen meillä on päättämättä tehdäänkö perustukset anturalla vai ilman. Vast.mestari puoltaa anturallista mallia, kaivurikuski ja pari ystäväämme anturatonta. Anturaton kuuluu Sievitalon perustoimitukseen, joten anturallinen perustus tulisi kustantamaan jokusen tonnin enemmän. Anturalliseen perustukseen menee myös enemmän maa-ainesta, joka ei sekään ole ilmaista. Jokseenkin tärkeä päätös on kyseessä, sitä kun ei pääse enää muuttamaan, jos alkaa kaduttamaan.

6 kommenttia:

 1. Meille tulee anturallinen, rakennusmestarin päätöksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit. Hankalaa tämä kumpi ja kampi mietiskely... ;)

   Poista
 2. Vastavierailulla! :) Meillä on paalut, joten paha ottaa kantaa tuohon anturaan. Itse ehkä kuitenki ottaisin anturallisen. Kauniita kalustekuvia teillä! Tsemppiä raksailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, kohta päästään aloittamaan! Teillä alkaakin olemaan loppurutistus käsillä, jännää! Kiitos visiitistäsi!

   Poista
 3. Kiva on lueskella näitä, kun omat raksavaiheet tulevat heti mieleen.:) vielä kun teillä on samat toimittajat kaikessa. Muista, että jos joku toive muuttuukin, niin näitä Omegan juttuja voi muokata ja päivittää. Tilaus lyötiin meillä lukkoon vasta kun Omegan edustaja kävi tarkistusmittaamassa väliseinien etäisyyksiä.:) Tsemppiä hurjasti!

  Omat blogit ovat hetken uinuneet, kun talo on pitänyt meidät kiireisenä.;) Hommia siis riittää edelleen, kun on rakennettu lisää terassia, maalattu taloa ja pohdiskeltu pihajuttuja.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hyvä, kun kommentoit. Nimittäin juuri eilen mies keksi yhden muutostoiveen keittiöön!

   Olenkin käynyt kurkkimassa blogiasi, josko siellä olisi uusia pihajuttuja... :)

   Poista