tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vimpaimia keittiöön...eli kodinkoneita!

Lupasin aiemmin esitellä hieman valitsemiamme kodinkoneita, jotka tulevat AEG:ltä. Kaikki koneet ovat teräksen värisiä ja niissä on sormenjälkiä ehkäisevä pinta. Lisäksi kaikki koneet ovat vapaasti sijoitettavia eikä integroituja. Syy miksi valitsimme koneet talopaketin valikoiman ulkopuolelta oli se, että halusimme itse valita ominaisuuksiltaan sellaiset koneet kuin tarvitsemme ja haluamme.

Eniten huvitusta aiheutti LCD-näytöt, jotka mies näihin jääkaappiin ja pakastimeen halusi. Ne siis lähinnä näyttävät kaappien lämpötilat ilman, että joutuu avaamaan ovea, how handy? Aina jos saa valita/ostaa jotain kivaa säädintä tai vimpainta niin meille sellainen varmasti kotiutuu, joten lasken nämä näytöt samaan kategoriaan.


Induktiotaso oli ehdoton ja toiveena oli myös rajattomat keittoalueet. Kun hintaeroa ei 60cm ja 70cm tason välillä ollut, päädyimme ottamaan leveämmän ja näyttävämmän tason, koska se tulee saarekkeeseen. Uuniin halusimme pyrolyysitoiminnon, joka puhdistaa uunin (ai miten niin inhoan uunien pesemistä) sekä toivoimme mahdollisimman lapsiturvallista vaihtoehtoa, kun isompi lapsonen on kova kokkausapuri. Plussaa oli myös helposti irroitettavat uuninlasit puhdistamista ajatellen (edelleen inhoan uunin pesemistä).

Astianpesukoneeksi valikoimme mahdollisimman hiljaisen koneen, jossa on vain 39dB. Muuten ominaisuuksiltaan melko basic. Toinen malli mitä mietimme oli äänekkäämpi, mutta siinä oli sisävalo. Siis ajatelkaa, sisävalo! Astianpesukoneessa! Mitenköhän me nyt ikinä voimme selviytyä arjesta ilman astianpesukoneen sisävaloa?!!


Talotoimittajan valinta etenee pikku hiljaa... Nyt alkaa olla talon pohjapiirrustus hiottu haluttuun muotoon. Tapaamme lähiviikkoina vielä parin edustajan kanssa ja keskustelemme tarkemmin vielä muutoksista ja viilaamme tarjouksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti