maanantai 3. maaliskuuta 2014

Lomaherkkuja

Meillä (eli miehellä) oli tänään ensimmäinen talvilomapäivä ja mikäs sen mukavampaa kuin leipoa yltiömakeaa-suussasulavanihanaa suklaaherkkua sen kunniaksi! :) Bongasin tämän reseptin ystäväni fb-päivityksestä jokin aika sitten ja säilöin linkin odottamaan pikadiettini loppumista. Reseptissä ei juuri ole diettaajille sopivia ainesosia, joten kehotan sellaisia lukijoita skippaaman seuraavan kuvan, koska se saa kuolan valumaan! ;)



Suklaaherkku maistui uskomattoman hyvälle siitäkin syystä, että pitkästä aikaa sen sai nauttia rauhassa ilman kiirettä ja hälinää sekä ilman lenteleviä lusikoita tai valuvia räkäneniä. Saimme siis molemmat naperot päiväunille samaan aikaan, mikä on meidän perheessä hyvin harvinaista. Reilun tunnin mittainen hiljaisuus teki kyllä hyvää omalle pääkopalle. Sain rauhassa keskittyä kesken jääneeseen kirjontatyöhön, jonka ostin jäädessäni esikoisesta äitiyslomalle 2011.  Mies jaksaa aina vitsailla, että saan työn valmiiksi sitten, kun kuopus jo pääsee ripille tai menee naimisiin... :) 


Taloprojekti etenee pikkuhiljaa. Tarjouskilpailussa saatiin tarjoukset kaikilta haluamiltamme toimittajilta ja olemme koonneet eri talomallien plussia ja miinuksia ylös. Parin viikon päästä täällä Jyväskylässä on Rakentaminen ja talotekniikka-messut, joihin lähdemme haeskelemaan tarjouksia mm. maalämpötoimituksista sekä pihasuunnitelmista. Messujen (ja hyvien maalämpötarjousten) jälkeen olisi ajatuksena tehdä jo jonkinlaisia päätöksiä tulevan talon rakennuttajasta, jotta voimme aloittaa tarkemmat suunnittelut talotoimittajan edustajan kanssa. Kovasti toivomme lähestyvän kevään ja lisääntyvän auringonpaisteen vilkastuttavan myös asuntokauppaa, jotta saataisiin vanha koti myytyä.

Toivottelen kaikille hyvää huomista laskiaistiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti